Tuigpaardengala 2019

Wij zijn allemaal vroeg uit de veren gekomen om deze dag een mooie show neer te gaan zetten. Naast alle trainingen komt er natuurlijk veel meer bij kijken. De dag voor de show paarden wassen we alle bonte weer bont en alle vossen weer voskleurig. Wij vinden dit natuurlijk niet erg maar hopen echt dat wij ze de volgende ochtend vroeg net zo schoon zijn. Na de rit  naar Chaam is het nog steeds spannend of de paarden nog schoon zijn. Gelukkig allemaal veilig en netjes aangekomen. We zijn  vroeg gekomen, maar we zijn er nog niet klaar. We hebben de tijd, dus dan komt het vlechten van de paarden. Als wij omgekleed zijn, hebben we ook nog tijd voor een praatje. Wat een fijne sfeer. Lekker rustig aan met onze bonte en vos kleurige maatjes.

Het los rijden verliep soepel en de paarden vonden het wel prima. Dan worden we opgehaald en kunnen we de ring in. Ondanks dat Cimmy-lou en Tessa vaker een show gereden hebben, is het toch wel spannend. Zij hebben er twee nieuwe leden bij: Dena en Natascha, super zenuwachtig. Gelukkig hebben we bij rijvereniging De Trouwe Kameraden vaker getraind en dat brengt meer rust, want het terrein is immers al bekend.

De show is ondanks de spanning goed gegaan en de paarden hebben het super gedaan. Wij kunnen deze dag met een grote smile afsluiten en willen iedereen bedanken dat zij naar onze show zijn komen kijken. Wij hopen jullie elders dit jaar nog tegen te komen en anders volgend jaar in Chaam. Wij kijken uit naar de volgende show.

Natascha