Kaatsheuvelse Paardendagen 2019

29 september 2019

Wij waren uitgenodigd om te komen rijden op de Kaatsheuvelse Paardendagen bij Ruitersportvereniging De Kegelaer in Kaatsheuvel. Een mooi tweedaags evenement en wij mochten op zondag aan het begin van de middag onze eerste show rijden en later aan het eind van de middag nog een tweede show.

De eerste show reed Tessa mee op Rogan, omdat Tessa en Yvonne niet met Franco de weg op durfde vanwege het slechte weer. Een heel verstandig besluit. Omdat we Tessa wel graag wilde laten meerijden, kwamen we met het goede idee om haar op Rogan mee te laten rijden. Ze vond dit natuurlijk heel leuk maar wel heel anders dan op Franco. Femke reed mee op Diamond, Natascha op MilkyWay en ik reed op Swindon.

Het was pas mijn tweede show en ik vond het nog heel erg spannend. Gelukkig ging het goed en ik vond het super leuk.

Na deze show hebben we de paarden terug gezet op de poetsplaatsen die voor ons geregeld waren en zijn we iets lekkers gaan eten en drinken. Ook zijn we een rondje over het terrein gaan lopen en hebben we bij de kraampjes gekeken.

Toen was het alweer hoog tijd om te paarden te gaan poetsen en opzadelen. Omkleden en losrijden voor de tweede show. Nu ging Cimmy-Lou op haar Rogan. Het werd een hele mooie show met leuk commentaar. Na de show was er nog het knuffelmomentje met de paarden en de kinderen vonden dit super.

Daarna afzadelen, verkleden en de paarden terug op de trailers of vrachtwagen gezet. Terug naar stal gereden en om na te genieten van de leuke en intensieve dag.

Wellicht zien we jullie volgend jaar.

Groetjes, Malika