Kaatsheuvelse Paardendagen 2018

Voor het eerst in het korte bestaan van ons showteam waren we uitgenodigd voor een niet 1 maar een 2 daags evenement namelijk de Kaatsheuvelse paardendagen. Een betrekkelijk nieuw evenement georganiseerd door de Kegelaer.

Op dit evenement kregen we een eigen stukje terrein toegewezen. Hier mochten we paddocks uitzetten en een stand plaatsen. We hadden een partytent, sta-tafels en een laptop waar we foto’s lieten zien van trainingen en shows. We kregen hooi en stro balen gesponsord door J. Muskens Hooi en Stro uit Dongen. Erg fijn want hierdoor hadden we gelijk zitplaatsen voor de grooms en ruiters en  natuurlijk lekker hooi voor de paarden.

Vanaf ons eigen stukje hadden we mooi uitzicht op het terrein waarvan alles was te zien. Beide dagen reden we 1 show met aansluitend weer een aai knuffel en foto moment. Maar als de mensen wilden konden ze ook langs komen om de paarden te aaien en vragen te stellen.

Stephany & Tristan, Femke & Diamond , Tessa & Franco , Cimmy-lou & Rogan vormden het viertal dit weekend.

Iedereen was al vroeg aanwezig zodat we op het gemak en in alle rust de boel konden verkennen en de paarden en ruiters show klaar konden maken. Wanneer je denkt uren de tijd te hebben is het voordat je het weet alweer tijd voor de show. Zoals we van elkaar gewend zijn, helpt iedereen elkaar waar nodig.

Wat erg leuk was is dat dit evenement voor veel leden een thuiswedstrijd was en daardoor veel vrienden en familie kwamen kijken. Zelfs de fokkers van Rogan kwamen een kijkje nemen en waren erg enthousiast.

We hebben onwijs genoten van dit weekend en willen graag volgend jaar weer terug komen.

Malika en Cimmy-lou