Informatie evenementen

Showteam Irish Feathers op uw evenement?

Showteam Irish Feathers is het nieuwe showteam met Tinkers. Om de vooroordelen weg te nemen over dit prachtige ras geven wij graag 1 of meerdere shows op uw (paarden)evenement. Stelt u zich eens voor, mooie Tinkers, een spectaculaire carrouselproef waarbij mooie kostuums en bijpassende muziek het totaalplaatje afmaken.

Om zo’n gave show tot stand te laten komen, hopen wij dat u zult begrijpen dat wij ons medeverantwoordelijk voelen voor de veiligheid en het plezier van het publiek, de paarden en de ruiters. Daarom hebben wij even voor u op een rijtje gezet wat wij nodig hebben om het voor alle partijen leuk en veilig te maken en te houden.

Nodig:

1. De bodem

De bodem dient een zogenaamde “zachte”bodem te zijn, zoals een manege bodem of gras. Verharde bodems zoals asfalt, steen of tegels kunnen niet, in verband met het risico op blessures van de paarden. Een verharde bodem met daarop een ruimschoots aangebrachte zachte toplaag kan dan weer wel.

2. Oppervlakte van ongeveer 20 x 40m

Zowel de proef als de muziek zijn afgestemd op een terrein van deze afmetingen en zo komt de show dan ook optimaal tot zijn recht,

Bij twijfelkan er altijd contact opgenomen worden, we denken graag mee!

3. Mogelijkheid tot gebruik muziekinstallatie

Bij voorkeur maken we gebruik van een op de locatie al aanwezige muziekinstallatie. Mocht er een mogelijkheid zijn tot een microfoon dan kunnen wij ons desgewenst  voorstellen en zorgen voor een leuke interactie met het publiek voor en/of na de show.

4. Parkeergelegenheid voor trailers & paarden

Wij vervoeren onze paarden gemiddeld met 3 paardentrailers. Essentieel is dat wij deze kunnen parkeren op een plek waar we de paarden veilig kunnen in- en uitladen. Daarnaast is het erg prettig als er een mogelijkheid is tot het afzetten van een kleine ruimte waar de paarden even kunnen lopen/staan/grazen/wachten.

Liefst willen wij deze trailers natuurlijk ook zo dicht mogelijk bij elkaar plaatsen en zo dicht mogelijk bij het terrein waar de show gegeven wordt.

5. Vrije toegang crew

Om ons te helpen met zadelen, kledingverzorging enz. komen er meestal per combinatie 1 tot 2 grooms mee.

Wij gaan ervan uit dat zij zonder problemen en zonder betaling het terrein (i.e ligging van de bak, bodem enz.) voor ons en met ons mogen betreden.

6. Aparte losrijdgelegenheid

Het is voor de amazones prettig als er rustig kan worden losgereden op een andere plaats dan waar de show gereden wordt. Bovendien verhoogt dit het showelement ten zeerste.

Indien dit echter niet mogelijk is rijden wij de paarden los in de showruimte

Tenslotte

  1.  Indien er geen kant en klare rijbaan aanwezig is, verzorgt Showteam Irish Feathers zelf de aankleding van de bak.
  2. Mocht u willen dat wij een show voor u verzorgen maar twijfelt u over de mogelijkheden: aarzel dan niet om ons te benaderen.
  3. Dit kan via het contactformulier op onze website.

Graag tot ziens bij een van onze shows!